spotlight

Spotlights

Explorează impactul muncii noastre la nivel de conectare a serviciilor digitale pentru clienți atât din sectorul public, cât și din cel privat, folosind abordarea noastră inovatoare în proiectarea soluțiilor tehnologice.

Public

Din 2015, munca noastră pentru clienți din sectorul public și privat ne-a adus numeroase premii și proiecte naționale importante, iar ne-a clasat în lista scurtă a Financial Times pentru cele mai rapide companii în creștere din Europa timp de trei ani consecutivi (2020, 2021, 2022).

Conectând și protejând milioane de oameni

Client

Ministerul de Finanțe | ANAF

3.000.000
Impact
Challenge

Una dintre cele mai accesate servicii publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), necesită un Portal de Spațiu Virtual Privat (SPV) capabil să asigure și să accelereze accesul în condiții de performanță înalte, securizat și fără întreruperi atât pentru cetățeni, cât și pentru sutele de milioane de interogări zilnice provenite de la instituțiile publice partenere.

Solutions

Tehnologiile de la F5 Networks asigură în continuare protecția portalului împotriva atacurilor zilnice și securitatea interogărilor de date între ANAF și toate entitățile care accesează serviciile digitale ale ANAF.

2”
Timpul de așteptare a fost redus de la 10 minute la câteva secunde.
1.500.000
Atacurile web sunt respinse în fiecare zi.
150.000
Cetățeni unici serviți pe zi.
72.000.000
Interogări zilnice ale datelor prin API.
2.300.000
Accesări securizate pe zi.
85.000.000
Evenimente analizate zilnic.
150.000. 000
Fișiere arhivate migrate.
3.000.000+
Fișiere adiționale și 1 TB de date arhivate zilnic.

Facilitarea accesului securizat, filtrat și verificat la internet și educație.

Client

Ministerul Educației | AARNIEC

1.500.000
Impact
Challenge

Chiar înainte de pandemia COVID-19, Ministerul Educației s-a confruntat cu provocări în gestionarea disparităților urban-rural în România, unde aproape jumătate din locuitori trăiesc în zone rurale. Pentru a preveni o diferență educațională mai mare, era necesar să asigure accesul securizat la servicii și resurse pentru elevii din ambele zone, rurale și urbane.

Solutions

Implementarea celui mai mare sistem securizat pentru furnizarea de conținut educațional și acces la resurse online gestionate în România, desfășurat pe cele trei centre de date ale RoeduNet. Soluțiile combinate utilizează tehnologii VMware, Dell Technologies și Cisco, precum și soluții BlackBerry și BlueCat Networks. Pentru accesibilitatea și securitatea serviciilor, am dezvoltat un mecanism inovativ de autentificare unică cu factori multipli și o suită completă de elemente complexe de monitorizare și control al accesului.

100s
Sute de servicii de management al accesului școlar și securitate.
1.500.000
Studenți conectați pentru prima dată la servicii de educație digitală.
4.500
Școli care au beneficiat de acces la conținut educațional online.
20.000+
4.000 routere, 8.000 switch-uri, peste 20.000 de puncte de acces wireless, peste 8.000 de mașini virtuale și 4.000 de servere virtualizate configurate și centralizate.
3
Centre naționale de date.

Modernizarea justiției prin tehnologie

Client

Ministerul Public | PICCJ

7.000+
Impact
Challenge

Noul Cod Penal și noul Cod de Procedură Penală cer soluționarea cazurilor de investigație din ce în ce mai rapidă, mai accesibilă și mai transparentă.

Solutions

Implementarea celui mai mare proiect securizat de audiențe pentru Ministerul Public - Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție prin digitalizarea completă a întregului proces de audiere a martorilor: de la capacitățile de audiere video la procesul de stenografie digitală pentru mărturie. VMware, Dell Technologies și Cisco au fost combinate pentru implementarea infrastructurii de bază pentru aplicația de audiență personalizată, precum și pentru furnizarea serviciilor complete de recuperare pentru întregul proiect: 2 centre de date principale și aproximativ 240 de birouri locale ale procurorilor.

245+
Locațiile din întreaga Românie au fost făcute accesibile online (curți de apel, tribunale, birouri ale procurorilor, birouri ale procurorilor militari și locații mobile).
7.000+
Procurori și magistrați care au asigurat accesul la ședințele online.
2
Centre principale de date.

Economisim timp și bani pentru 700.000 de cetățeni

Client

Ministerul Justiției ONRC

700.000
Impact
Challenge

Modernizarea serviciilor de e-guvernare prin digitalizarea informațiilor, proceselor și operațiunilor legate de interacțiunile cetățenilor cu serviciile, instituțiile și operatorii economici (persoane juridice) sub responsabilitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Solutions

Cu un nou sistem electronic integrat la nivelul ONRC și migrația datelor existente în cadrul noului sistem informatic, cetățenii, instituțiile și operatorii economici economisesc atât timp, cât și bani. Noul ecosistem digital combină cele mai recente tehnologii de la VmWare, Dell Technologies, Cisco, Fortinet, F5 Networks, Palo Alto Networks, Red Hat Software, Trend Micro, Greylog Security și SolarWinds, pentru a furniza servicii legate de comerț menținând în același timp o securitate solidă a datelor.

700.000
Cetățeni, instituții și operatori economici ca beneficiari
36+
Servicii furnizare de ONRC care sunt acum digitale.

Așteptări de luni de zile reduse la ore

Client

ANRE

24 hours
Impact
Challenge

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a căutat să minimizeze birocrația și ineficiențele legate de găsirea, selectarea și schimbarea furnizorilor de energie electrică și gaze naturale prin digitalizarea completă a fluxurilor de lucru cu instituția.

Solutions

O platformă IT dedicată care combină soluții de la VMware, Dell Technologies, Cisco și Fortinet pentru clienții finali de energie electrică și gaze naturale, cuprinzând informații, securitate și instrumente de management necesare pentru a facilita întregul proces de alegere sau schimbare a furnizorilor de energie.

De la 21 de zile la 24 de ore
Reducerea timpilor de procesare pentru cererile de schimbare a furnizorilor
15.500.000
Consumatori înregistrați
985.000
Consumatorii care și-au schimbat contractele de energie electrică în 2023
550.000
Consumatorii care și-au schimbat contractele de energie pe gaz în 2023
179
Furnizori integrați de energie
83
Operatori energetici integrați
impact2

Engineering
Tomorrow